P.Mobil - És? CD

P.Mobil - És? CD

Különleges csemegével kedveskedik rajongóinak az idén ötvenéves P.Mobil: ezzel az albummal, amely egyszerre visszatekintés és tisztelgés. Ezen a lemezen tizenegy dal kapott helyet, két népdal és kilenc rock-, vagy poptörténeti klasszikus „Pémobilosítva”. Egy dal akkor és attól válik klasszikussá, ha feldolgozzák. Kilenc zenekar így, a P. Mobil felvezetésével immár átlépheti a hazai Halhatatlanok Csarnokának kapuját, ha azt eddig még nem tette meg. A magyar hagyományok tiszteletére és ápolására mindig is sokat adó zenekar két magyar népdalt emelt a koncertműsorába, amelyek ezen a lemezen is helyet kaptak. Minden dalhoz a legnagyobb tisztelettel nyúlt a zenekar, de mindegyikre markánsan rá is rakta bélyegét. Az „És?” úgy naprakészen korszerű, hogy öt évtizeden átívelő slágerlistának is tekinthető 1966-tól napjainkig, amellett, hogy a Mobil-életmű különleges és fontos darabja lesz igen rövid időn belül.
P.Mobil:
Schuster Lóránt – ének, szöveg Sárvári Vilmos – gitár, vokál Baranyi László – ének, gitár, vokál Szebelédi Zsolt – dob, gitár, ének, vokál Tarnai Dániel – basszusgitár, vokál Szabó Péter – billentyűs hangszerek, vokál


Dallista:
1. Nélküled (Ismerős Arcok) 2. A zöld, a bíbor és a fekete (Pandora’s Box) 3. Ha megszólalnál (Bill és a Box Co.) 4. A csitári hegyek alatt (népdal) 5. Fellegajtó nyitogató (népdal) 6. Babylon (Omega) 7. Miért kell elfelednem (Skorpió) 8. Kéglidal Prézlidal (Illés) 9. Gondolsz-e majd rám? (Echo) 10. Szabad vér (TRB) 11. Mi fáj (Metro)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

  • Cikkszám: 1595
  • Készlet információ: Készleten
  • 9.00 €
  • Nettó: 9.00 €
Loading...
Loading...
Loading...